لیفت و فرم دهی باسن ران : مراقبت های بعد از عمل + عکس
افزایش سن و تاثیر نیروی جاذبه، دو عامل بسیار مهم در شکل دهی به بدن شما در طول سالیان خواهد بود. اگر با تغییرات شدید وزن مواجه شده باشید، احتمالاً این آثار بر روی شما بسیار چشمگیرتر بوده است. احتمالا متوجه افتادگی باسن یا ناهموار شدن پوست در این ناحیه شده اید. شاید رژیم غذایی مناسبی داشتید و تمرینات ورزشی سختی را پشت سر گذاشته اید، اما به نتایج دلخواه تان نرسیده اید.
باید بدانید که شما تنها نیستید؛ ادامه این مقاله را بخوانید و متوجه شوید که چطور باید پوست ران و بازویتان را لیفت کنید. با بالا رفتن سن و از دست رفتن کشسانی پوست، دستیابی به نتایج بهینه در نواحی باسن و ران سخت خواهد شد. همانطور که داشتن بالا تنه ای خوش فرم، لیفت سینه در بانوان را به عملی بدل میکند که در برخی از آنان باعث خودنمایی ظاهر آراسته ایشان هنگام پوشیدن بلوز و پیراهن میشود اگر به دنبال ظاهری هستید که با کمک آن بتوانید با پوشیدن شلوار جین خودنمایی کنید، احتمالاً لیفت باسن و ران گزینه خوبی برای بهبود وضعیت پایین تنه خواهد بود. در جراحی لیفت ران، پوست داخل ران به شکل هموار در خواهد آمد و برش ایجاد شده به این منظور میتواند در لیفت باسن نیز به کار گرفته شود.
لیفت باسن و ران چگونه است؟
در جراحی لیفت ران، پوست اضافه بریده و بافتهای افتاده لیفت خواهند شد. وقتی لیفت ران و لیفت باسن ترکیب شوند. جراح زیبایی می تواند به رویکرد کاملتری در دستیابی به جوان سازی پوست دست یابد و این مسئله منجر به بهبود فرم کلی پایین تنه خواهد شد. دو نوع لیفت ران وجود دارد:
جراحی لیفت داخل ران: در این فرآیند یک برش در ناحیه کشاله ران ایجاد خواهد شد و چربی یا پوست اضافی این ناحیه بریده خواهد شد. اگر لازم باشد بخشی از چربی این ناحیه تخلیه شود، ترکیب جراحی لیپوساکشن با لیفت ران میتواند گزینه مناسبی به شمار رود. سپس جراح اقدام به کانتورینگ مجدد ناحیه مابین زانو و کشاله ران در قسمت داخلی هر دو ران خواهد نمود.
لیفت بیرون ران: جراحی لیفت قسمت بیرونی ران از پیچیدگی بیشتری برخوردار است، چرا که شامل کانتورینگ مجدد ناحیه بزرگتری از پایین تنه و حذف بافت های بیشتری خواهد بود. بعد از این جراحی، پوست با کشسانی کمتری همراه میشود، بنابراین به منظور دستیابی به بهترین نتایج، باید وزنتان را ثابت نگه دارید.
جراح در طول انجام جراحی لیفت باسن، چربی باسن، پایین کم،ر ران و ناحیه شکمی را با استفاده از لیپوساکشن تخلیه می کند. سپس چربی خارج شده از بدن تصفیه شده و پس از آماده سازی به نقاط مشخصی از باسنتان تزریق میشود تا فرم و حجم آن افزایش یافته و کانتورینگ گردتری به آن داده شود؛ این فرآیند به عنوان لیفت باسن برزیلی نامیده می شود.
تمامی چربی های تزریق شده در ناحیه جدید تثبیت نخواهند شد، اما پزشک این موضوع را در نظر خواهد گرفت و به همین منظور مقدار بیشتری چربی به آن تزریق می کند تا از موفقیت نتایج جراحی مطابق با انتظارات، اطمینان حاصل کند. مهمترین بخش جراحی، انتخاب یک جراح مجرب و کارآزموده است که بتواند دستیابی به شکل باسن را مطابق انتظاراتتان تضمین کند.
یک جراح ماهر میتواند در محیطی ایمن و راحت، دستیابی به بهترین نتایج را ممکن نماید. جراحی لیفت باسن و ران با استفاده از بیهوشی کلی با ترکیبی از آرامبخش و بی حسی موضعی به صورت سرپایی انجام میشود.
چه کسی برای انجام جراحی لیفت باسن و ران مناسب است؟
جراحی لیفت باسن و ران، یک فرآیند کاهش وزن نیست و مقدار انباشت چربی در باسن ران یا شکم را تا حد چشمگیری کاهش نمی دهد. بنابراین بهترین افراد برای انجام این عمل آنهایی هستند که از وضعیت سلامتی مناسبی برخوردارند و از وزن کنونی خود راضی هستند اما از افتادگی شدید پوست یا بافت های آویزان در باسن، ران یا پایین تنه خود ناراضی هستند.
نتایج این فرایند، ماندگاری طولانی مدتی دارد؛ سبک زندگی سالمی داشته باشید و از تغییرات شدید وزن دوری کنید. می توانید انتظار داشته باشید که فرم جدید بدنتان را تا ۱۰ الی ۲۰ سال حفظ کنید. بالا رفتن سن باعث شل شدن بافت ها خواهد شد، اما نکته مهم آن است که انتظارات واقع گرایانه ای از جراح و نتایج عمل داشته باشید.
شل شدن بافت ها
مدت زمانی که طول می کشد تا این اتفاق بیافتد تا حد زیادی به خاصیت کشسانی پوست بستگی دارد و عدم قرار گرفتن در معرض آفتاب، مصرف سیگار و جلوگیری از تغییرات شدید در وزن، احتمال ماندگاری هرچه بیشتر نتایج را بالا میبرد.
دوره ریکاوری از جراحی لیفت باسن و ران چگونه است؟
دستورالعمل های مراقبت بعد از جراحی که توسط پزشکان ارائه می شود از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بعد از انجام عمل با دستورالعمل های مشخصی مواجه خواهید بود:
- چگونگی مراقبت از زهکشی زخم
- نشانه های معمولی که تجربه خواهید کرد
- نشانه احتمالی از بروز مشکل
- استفاده از یک فشاری استاندارد
- مصرف داروهای مورد نیاز
سطح فعالیتی که در هر مرحله از ریکاوری می توانید انجام دهید
بلافاصله بعد از عمل میتوانید شاهد تغییر جدی در کیفیت پوست خود باشید اما ممکن است با تورم و کبودی موقت مواجه شوید. همچنین تجربه کردن سوزش و درد بعد از انجام جراحی، چیز عجیبی نخواهد بود. فروکش کردن کامل تورم و درد بعد از جراحی لیفت ران، می تواند ۳ تا ۶ هفته طول بکشد. به شما دستور داده می شود که تا یک هفته بعد از جراحی لیفت باسن، ننشینید. پوشیدن گن فشاری (لباس های چسبان که باعث می شود از افتادگی بافت جلوگیری شود) به شما در سفت شدن پوست کمک می کند.
تا دو هفته اول بعد از جراحی نباید اقدام به انجام فعالیت های شدید نمایید. حرکاتتان را به نحوی انتخاب کنید که کمترین فشار به نواحی تحت جراحی وارد شود. همچنین به دقت مراقب بروز نشانههای عفونت باشید. توصیه بر آن است که چند هفته اول بعد از جراحی و در دوره ریکاوری را تنها نگذرانید. میتوانید بعد از گذشت دو الی سه هفته یا زمانی که دردتان فروکش کرد، رانندگی را شروع کنید.
انجام تمرینات ورزشی شدید مانند دویدن را باید تا گذشت هشت هفته بعد از تکمیل جراحی به تعویق بیندازید.
نکاتی برای ریکاوری لیفت باسن و ران
به منظور حداقل سازی اثرات ناشی از جراحی لیفت باسن و ران و بهبود نتایج، از دستورالعملهای پزشکتان برای دوره بعد از عمل پیروی کنید که این موارد می تواند شامل گزینه های زیر باشد:
- تا جای ممکن در دو هفته اول بعد از جراحی به استراحت بپردازید.
- داروهای مسکن را دقیق بر اساس تجویز پزشک مصرف کنید.
- انجام حرکاتی غیر از پیاده روی آهسته را حداقل نمایید تا از شکلگیری لخته های خونی جلوگیری شود.
- حداقل تا ۳ الی ۴ هفته بعد از جراحی، لباس های فشاری خود را مطابق با دستورالعملها بپوشید.
- مایعات زیادی مصرف کنید و به منظور حفظ مایعات در درون بدن از مصرف غذاهای شور خودداری کنید.
- به تدریج و با احتیاط به فعالیتهای عادی خود بازگردید.
خطرات و عوارض جانبی
هر فرآیند جراحی با خطراتی همراه است و نباید از ریسک بیهوشی کلی نیز چشم پوشی کرد. وقتی میخواهید درباره انجام یا عدم انجام جراحی لیفت باسن و ران تصمیمگیری کنید، درباره خطرات احتمالی با پزشکتان صحبت کنید. خطرات معمولی که جراحی لیفت باسن و ران به همراه دارد عبارت است از:
- درد
- جای زخم
- نتایج نامتقارن
- عفونت
- خونریزی
- تجمع مایعات
- لخته شدن خون در بخش های انتهایی اعضای؛ یا
- بروز افتادگی پوست.