پزشکیگردشگری

دارو های ضروری در سفر

با شروع تعطیلات نوروزی و همین طور مناسب شدن شرایط آب و هوایی، تعداد سفر ها هم بیشتر میشود و هم وطنان عزیز بسیار مشتاق به استفاده از این موقعیت می باشند تا به دامان طبیعت ،جنگل و شهر های مختلف سفر کنند و از جاذبه های دیدنی آنجا لذت ببرند. امروز قصد دارم در زرین بانو دارو های مهم و ضروری رو که برای سفر حتما لازمتون میشه بهتون معرفی بکنم تا با قرار دادن اون ها در جعبه ی کمک های اولیه، با خیالی آسوده به سفر برید و بدون هیچ مشکل و ناراحتی جسمی از سفر لذت ببرید. با ما همراه باشید.

داروهای ضروری سفر

دارو های ضروری برای سفر:

1-سرم و گاز استریل :

اگر قراره به کوه یا جنگل بروید ، احتمال اینکه دچار زخم یا خراشیدگی در پوستتون بشید وجود داره ، بنابراین حتما سرم معمولی سالین و گاز استریل را به همراه داشته باشید. سرم معمولی سالین محلولی استریل است که برای شستشوی زخم های سطحی بسیار مناسب می باشد. استفاده از آب آلوده و دستمال های کثیف امکان عفونت رو بالا می برد. همچنین اگر در سفر دچاره گلودرد شدید می توانید با سرم غرغره کنید.

2- قرص یا شیاف استامینوفن :

استامینوفن خاصیت تب بری دارد و باعث کاهش درد می شود. بزرگسالان می توانند هر 6 ساعت یک بار استامینوفن بخورند و برای کودکان نیز هر 6 ساعت یک بار، دو بار وزن نوزاد قطره استامینوفن توصیه میشود.(یعنی اگر نوزاد 5 کیلو باشد ،10 قطره استامینوفن با قطره چکان داده می شود.)

هشدا ر: اگر رانندگی می کنید از استامینوفن استفاده نکنید چون باعث خواب آلوده گی شده و ضد تمرکز می باشد، در این صورت می توانید از قرص های جایگزین ضد درد مثل دیکلوفناک ،ژلوفن استفاده کنید. در صورت اینکه آب خوردن در دسترس نداشته باشید یا حالت تهوع داشته باشید که نتونید قرص را بخورید، شیاف گزینه ی مناسبی است و اثر آن بسیار سریعتر از قرص می باشد.

داروهای ضروری سفر

3- قرص یا شربت اندانسترون(دمیترون) :

بعضی از افراد در سفر های جاده ای به خصوص در جاده های پر پیچ و غم دچار حالت تهوع میشود برای این افراد توصیه میشود 20 دقیقه قبل از اینکه سوار ماشین شوند یک عدد قرص دمیترون یا قرص دیمن هیدرینات میل نمایند.

هشدار: افرادی که رانندگی می کنند نباید از این قرص استفاده کنند زیرا امکان دارد باعث کاهش هوشیاری شود.❌🚫

هشدار: این قرص برای افرادی که قرص اپو مورفین مصرف می کنند ممنوع است.❌🚫

هشدار: اگر دچار بیماری های قلبی یا کبدی هستید قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.❌

داروهای ضروری سفر

4- شربت لاکتولوز :

تغییر شرایط آب و هوایی و همچنین عادت های غذایی ممکن است در بعضی افراد باعث ایجاد یبوست شود که در این صورت شربت لاکتولوز بسیار مناسب است. روزانه 2 قاشق شربت را خورده و 2 لیوان آب از روی آن میل کنید.

5-قرص ضد اسهال لو پرامید :

خوردن غذا در کنار جاده ها و غذاهایی که با مزاج شما سازگاری ندارد ممکن است در شما باعث اسهال شود . در این صورت می توانید در ابتدا دو قرص لوپرامید را مصرف کنید و اگر طولانی شد بعد از هر بار اجابت مزاج یک قرص مصرف نمایید. داروهای ضروری سفر

6-قرص سرما خوردگی کلد استاپ :

شما می توانید در صورت اینکه علایم سرما خوردگی را داشته باشید این قرص را هر 6ساعت یک بار مصرف نمایید.

7-قرص آنتی هیستامین (ضد آلرژی):

اگر آلرژی دارید و دچار آب ریز بینی می شوید آنتی هیستامین گزینه ی مناسبی است و آب ریزش بینی را متوقف می کند.

8-رانیتیدین:

اگر در سفر دچار معده درد وسوزش معده شدید یا به اصطلاح معده یتان ترش کرد، رانیتیدین داروی مناسبی است و درد را بهبود می دهد. هر 12 ساعت یک عدد می توانید میل کنید. عرق نعنا نیز می تواند جایگزین رانیتیدین شود .

داروهای ضروری سفر

9-پماد زینک اکساید :

این پماد برای درمان آفتاب سوختگی بسیار موثر است.حتی می توانید به عنوان کرم ضد آفتاب نیز از آن استفاده کنید.

10- قرص خواب آور زولیپدم:

برای افرادی که با هواپیما یا قطار مسافرت می کنند و دوست دارند تا مقصد راحت بخوابند قرص زولیپدم گزینه ی مناسبی است .این قرص نسبت به سایر قرص های خواب آور اعتیاد آور نیست و حالت گیجی به فرد دست نمی دهد.

نکته: در صورت داشتن هر گونه بیماری از قبیل بیماری های قلبی و عروقی ، فشار خون و غیره.. قبل از سفر دارو های خود را چک کنید و حتما به همراه داشته باشد.

نکته: در صورت اینکه حالتون وخیم بود بدون هیچ معطلی به نزدیک ترین مرکز بهداشتی و درمانی یا درمانگاه مراجعه کنید.

امیدوارم مطالب عنوان شده مفید بوده باشد. برایتان سفری خوش و بی خطر آرزومندم.

امتیاز شما

لیلا اسدی

لیلااسدی هستم. کارشناسی ارشد مدیریت دولتی خوندم. به دلیل علاقه ای که به آشپزی داشتم در فروردین ۹۸ سایت زرین بانو رو راه اندازی کردم و در این مدت سعی کرده ام با ارائه ی مطالب جذاب و آموزش های تجربی، لحظاتی مفید و سرگرم کننده برای بازدیدکنندگان عزیز زرین بانو رقم بزنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا